تکذیب انفجار در نیروگاه زرگان اهواز آتش‌سوزی | آتش‌سوزی 20 دقیقه‌ای مهار شد

  • کد خبر: ۳۲۹۱۷
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵
  • ۱
تکذیب انفجار در نیروگاه زرگان اهواز آتش‌سوزی | آتش‌سوزی 20 دقیقه‌ای مهار شد
سخن‌گوی صنعت برق با بیان اینکه هیچ‌گونه انفجاری در نیروگاه زرگان اهواز گزارش نشده است، گفت: آتش‌سوزی ناشی از اتصالی یکی از ترانسفورماتور‌های نیروگاه بوده که با اقدام به موقع، در زمانی حدود ۲۰ دقیقه مهار و خاموش شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی رجبی مشهدی اظهار کرد: حدود ساعت ۱۵:۲۷ عصر امروز اتصالی در یکی از ترانسفورماتور‌های نیروگاه زرگان اهواز، موجب بروز آتش‌سوزی در این نیروگاه شد.
 


وی با بیان اینکه هیچ‌گونه انفجاری در نیروگاه زرگان اهواز گزارش نشده است، افزود: خوشبختانه با اقدام به موقع همکاران نیروگاه زرگان و واحد‌های آتش‌نشانی، این آتش‌سوزی در زمانی حدود ۲۰ دقیقه‌ای مهار و خاموش شد.

سخن‌گوی صنعت برق با بیان اینکه این آتش‌سوزی موجب از مدار خارج شدن ۱۱ پست برق منطقه‌ای و به موجب آن خاموشی مقطعی در بخشی از کلانشهر اهواز شد، گفت: اکنون خاموشی به وجود آمده برطرف شده و مشکلی در تأمین برق مردم وجود ندارد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون واحد بخار نیروگاه زرگان در مدار بهره‌برداری است، اما واحد گازی آن از مدار خارج شده که پس از ایمن سازی شرایط، این واحد نیز به مدار بازخواهد گشت.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امید
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
1
به مردم دروغ نگید